«BE A BLESSING!»

Sett av 22./23. juni – 2. juli 2023 og bli med til Oslo!
Opplev gleden ved å glede andre sammen, få nye venner i et godt åndelig fellesskap,
og utforsk hvordan du kan være engasjert for andre og for Jesus.

Påmelding: Kontakt Henrik Norlin på 91120745 eller henrik@matteson.no

Kort sagt


Dato fra
: Fredag morgen 23. juni (kom 22. juni hvis du har lang reisevei)

Dato til: søndag morgen 2. juli

Sted: Betel, Oslo

Overnatting: Ulsrud menighet og Østmarka skole, på madrasser

Mat: God vegetarisk mat

Talere: Simon Martin, Delfred Onde, Timo Hoffmann

Påmeldingsfrist: 7. mai (rabatt) / 30. mai

Program

IMPACT starter med en helg sammen der vi har fokus på fellesskapet og blir bedre kjent med alle! Ved siden av andakter, undervisning og sabbatsprogram, koser vi oss med utflukter i naturen, bading, grilling, sang, lek og spill.

Det blir rekreasjon gjennom uka også. Dessuten får vi ta del i aktiviteter som bygger broer mellom befolkningen og menighetene i Oslo. Kanskje du blir hekta på noe helt nytt som du får prøve deg på, for eksempel "Vacation Bible School" for barn, helseexpo, sabbatssofa, språkcafé, kokekurs, kunst, sykehjemsbesøk, konsert, stand med utdeling av noe godt og spise og litteratur o.l. Kom gjerne med forslag!

Siste helgen blir vi sammen som nye og gamle venner. Om det er fint vær (som vi håper på) vil vi prøve å være ute mye, bade, leke og spille. 

 

Talere

Simon Martin

Den lokale menigheten, disippelgjøring, menighetsplanting og evangelisering er ting jeg brenner for. Jeg vokste opp i England og tilhørte en menighet som trodde på og brukte unge mennesker. Kun 10 år gammel hadde jeg min første tale. Da jeg kjente Guds kall til å bli pastor, begynte jeg som 18-åring på Newbold college i 1987, og jeg har en BA i teologi og MA i religion. Siden har jeg jobbet med kirkeplanting mange steder, og jeg har vært leder for menighetsvekst og misjon i Sør-England Konferens og disippelgjørings-coach for Transeuropeisk Divisjon. På fritiden liker jeg å være ute i naturen, reise på campingturer, sykle, kjøre snowboard, spille badminton og lese. Jeg er gift med Anita og har to voksne barn, Benjamin og Bethany.

Delfred Onde

Jeg er fra Filippinene og har en BA med hovedvekt på teologi fra Mountain View College. De siste 16 årene har jeg vært i Filippinene, Sør-Korea, Australia, New Zealand, Thailand, Estland og Norge og jobbet som misjons- og ungdomspastor, bibelarbeider, kapellan på menighetsskole og assistentkapellan ved adventistsykehus. Nå er jeg prosjektkoordinator for «Life Hope Center» i Oslo. Det jeg brenner mest for, er å tjene Gud i lokalsamfunnet. Jesus brukte mesteparten av tiden på å møte folks følte behov og være et godt forbilde. Den mektigste prekenen ikke blir holdt på talerstolen, men gjennom dine handlinger, når du lever og praktiserer det du forkynner.

Timo Hoffmann

Før jeg ble omvendt til Jesus Kristus, var jeg en heavy-metal-gitarist. Kjærligheten til Jesus og sannheten slik vi finner den i de tre englers budskap i Åpenbaringen 14 driver meg til å dele det evige evangelium med mennesker. Sammen med kona Anne-Marieke drev vi i mange år en vegansk helsekostbutikk og restaurant for å nå folk med helsebudskapet. I dag er jeg en omreisende evangelist og en del av lærerteamet til EMET misjonsskole i Schwarzwald i Tyskland.

Priser

Kollektivtransport i Oslo

Under 18 år: 168 kr for 7-dagersbillett

Over 18 år: 335 kr for 7-dagersbillett

IMPACT-arrangementet

Under 20 år: 750 kr (frist 7. mai) / 900 kr (frist 31. mai)

Over 20 år: 1000 kr (frist 7. mai) / 1200 kr (frist 31. mai)

Bor i Oslo: 50 kr per måltid

Meld deg på til IMPACT Oslo 22./23. juni - 2. juli 2023!